PlusKinderopvang Beatrix / Talent.nl

CONTACT

PlusKinderopvang  Beatrix / Talent.nl
Locatiecoördinator: Mevr. L. Veldman
Telefoonnummer: 06 152 67 541
E-mail: kcbeatrix-talent@pluskinderopvang.nl
Website: www.pluskinderopvang.nl

Kindcentrum Beatrix staat in de wijk Haveltemade. In het gebouw aan de Vissersingel bevinden zich alle vormen van opvang (0-12), peutergroepen en twee basisscholen; Beatrix en Talent.nl.


Doorgaande leerlijn

Kindcentrum Beatrix werkt met 1 team en 1 pedagogische visie waarin het kind centraal staat. Er is een doorgaande lijn, waardoor de overgang van de peutergroep naar de basisschool voor de kinderen vrijwel ongemerkt verloopt.

Gedeelde pedagogische visie

Leerlingen uit heel Meppel bezoeken Kindcentrum Talent.nl. In de gebouwen aan de Vissersingel en de Woldkade bevinden zich alle vormen van opvang (0-12), peutergroepen en een basisschool. Kindcentrum Talent.nl werkt met 1 team en 1 pedagogische visie waarin het kind centraal staat.

Groepsdoorbrekend werken

Talent.nl onderscheidt zich van andere basisscholen in Meppel doordat er groepsdoorbrekend wordt gewerkt. Kinderen van verschillende leeftijden zitten bij elkaar in de groep en de nadruk ligt op de 21e eeuwse vaardigheden. Ook Kindcentrum Talent.nl heeft een doorgaande leerlijn van de peutergroep naar de basisschool.

Peutergym voor alle peuters

Iedere 1de en 3de vrijdag van de maand is er om 11:00 uur peutergym. Dit is gratis en bestemd voor alle peuters vanaf 2 jaar.