Partou kinderopvang
Zuiderlaan Meppel

CONTACT

Zuiderlaan 197G, 7944 EE Meppel
Telefoonnummer: 0522 - 242 627
E-mail: zuiderlaan@partou.nl
Website: www.partou.nl/zuiderlaan
Contactpersoon: Anneke Smit-Bertram

Partou kinderopvang in Meppel bevindt zich in Multifunctioneel Kindcentrum ‘Het Palet’, aan de Zuiderlaan in de wijk Koedijkslanden. Partou biedt hier dagopvang, buitenschoolse opvang én peuteropvang.

Peuteropvang

De peuteropvang is er voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De openingsdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Op woensdag van 8.30 tot 11.30 uur.

Partou werkt samen met basisscholen. Belangrijk hierbij is de doorgaande leerlijn van de kinderen, dit maakt de stap naar school straks een stuk makkelijker. We prikkelen de nieuwsgierigheid en ontwikkeling van kinderen met leerzaam en leuk spelmateriaal. We doen veel aan taalspelletjes, voorlezen en bewegen. We maken samen plezier en de kinderen maken snel nieuwe vriendjes.

Voor- en vroegschoolse educatie (VVE)

De ervaren medewerkers hebben veel aandacht voor elk kind. Zij werken met het erkende Piramide VVE programma. Piramide stimuleert kinderen in hun ontwikkeling door een combinatie van spelen, werken en leren. Elke ochtend en middag wordt er een vast programma binnen een thema aangeboden. Voor vragen over de opvoeding is er een aantal momenten in het jaar een wijkverpleegkundige van het CJG op de groepen aanwezig.