Peuteropvang
Villa Petit Paradis Meppel

CONTACT

Zuideinde 108 (ingang achterzijde), 7941 GL Meppel
Telefoonnummer: 0522 - 24 44 16
E-mail: Kdv.zuideinde@doomijn.nl
Website: www.doomijn.nl
Contactpersoon: Tineke Reurink

Bij peuteropvang Villa Petit Paradis groeien en leren de kinderen in stijl. De opvang is gevestigd in een prachtige oude stadsvilla aan de rand van het centrum van Meppel. Er zijn hoge plafonds, kroonluchters en de kinderen hebben volop speelruimte in de grote natuurlijke tuin.


Natuurlijk spelen en grenzeloos beleven

Bij Villa Petit Paradis gaat het dan ook om natuurlijk spelen en grenzeloos beleven. De kinderen leren op een uitdagende en stimulerende manier en krijgen alle ruimte om zelf ideeën op te doen.

Uitdagende activiteiten

De themagerichte activiteiten dagen de kinderen uit om zich te ontwikkelen. Ze kunnen bijvoorbeeld heerlijk bezig zijn met thema’s als vakantie of familie.

Het echte leven in het klein.


Ouders erbij betrekken

We betrekken ouders bij onze plannen en vertellen hen graag over het verloop van de dag in de opvang en de ontwikkeling van hun kind.

Spelend leren en verkennen

Jonge kinderen leren het best terwijl ze spelen. Dit is een van de uitgangspunten van onze werkwijze, geïnspireerd op de pedagogiek van Reggio Emilia. De peuters bouwen zo vanuit spelend leren en verkennen aan een goede aansluiting op de basisschool.

Fijne overstap naar de basisschool

De kinderen gaan vanuit de peuteropvang naar verschillende basisscholen in Meppel en omstreken. Wij zorgen voor een goede overdracht, zodat elk kind een fijne overstap kan maken naar de basisschool.